August 16, 2008

Everyone laughed at me for going back around here to take a photo.

The Walt Disney Concert Hall

But behind the amphitheater the metal skin of Frank Gehry's Walt Disney Concert Hall is mirror-like. I think this is what is left of the surface that had to be matted down because it was reflecting sunlight and overheating the surrounding buildings.

3 comments:

reader_iam said...

"Everyone laughed at me for going back around here to take a photo."

Well, then: I'm glad you're pretty much impervious to being laughed at.

Ruth said...

If you have not been to Sydney, I hope you get there sometime so you can get up close photos of the opera house. I found it so fascinating at the point I could walk up to and photograph and touch the tiles that cover it. It is far more interesting than I had imagined. If I had only had a fish eye lens.

Paul Snively said...

Overheating the surrounding buildings was bad; blinding the passing drivers was worse.